Rengasvoimatunnit su 3.5. – tunnit täynnä!

EDIT: Sunnuntain 3.5. rengasvoimatunnit ovat valitettavasti jo täynnä (peruutuspaikkoja voi toki aina tiedustella). Sunnuntain 17.5. tunneilla on kuitenkin yhä tilaa, lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä. Mahdollisista lisätunneista sekä ensi syksyn jatkokursseista ilmoittelemme etusivullamme sekä Rengasvoimavalmennus-valikon alla eli kannattaa pysyä skarppina! :)

Iso kiitos kaikille sunnuntain 15.3. rengasvoimakurssille osallistuneille! Tuntien tunnelma oli loistava ja saimme osallistujilta paljon arvokasta palautetta. Saimme itse tunneista paljon irti ja palautteen perusteella niin saivat osallistujatkin.

Osallistujien mukana olivat esimerkiksi Lifted.fi-sivuston Jukka & Antti. He kirjoittivat rengasvoimailukokemuksestaan blogiinsa eli sieltä voi käydä vilkaisemassa heidän ajatuksiaan Markun rengasvoimatunneista: Paras yläkropan voimatreeni – rengasvoimistelu

25_rengasvoimatunti_15_3_kuva_milla_vahtila_pTänä keväänä järjestetään vielä ainakin kolme avointa rengasvoimasessiota: su 29.3., su 26.4. sekä su 3.5. Näistä ensiksi mainittu on jo buukattu täyteen, mutta 26.4. on vielä jokunen paikka avoinna (ilmoittautumisohjeet täällä). Toukokuun ensimmäisen viikonlopun 3.5. tunneilla on vielä runsaasti tilaa eli sinne mahdut mukaan varmuudella!

Tässä lisätietoa 3.5. tunneista sekä ilmoittautumisohjeet:

Haluatko oppia uutta, kehittää kehonhallintaasi ja saada uutta sisältöä treeniin? Entä meneekö vaikkapa muscle-up? Ja jos menee niin meneekö tiukkana? Nämä ja kaikkea muuta voit oppia 7-kertaisen Suomen mestarin koulutuksessa. Itse teen lähes kaikki voimaharjoitukseni renkailla. Entä tiesitkö että renkaat on myös paras väline yläkropan venyttelyyn?

Rengasvoimavalmennuksessani keskitytään kehonhallintaan erikseen ja perusliikkeiden aikana sekä renkailla tehtäviin voimaliikkeisiin. Lisäksi saat harjoitteluusi aivan uusia ulottuvuuksia uusien liikkeiden myötä. Esimerkiksi leuanvetoon ja etunojapunnerrukseen saa suuremman liikeradan kun ne suoritetaan renkailla. Liikkeissä paneudutaan suoritustekniikkaan ja liikkeen puhtauteen. Vaikkei etunojapunnerrus mikään raskas liike olekaan, niin kun se tehdään täydellä liikeradalla, sen kyllä tuntee seuraavana päivänä.

Lisääntynyt kehonhallinta ja vammoja ennalta ehkäisevät harjoitteet ovat myös satsaus omaan terveyteen ja terveenä pysymiseen.

-Markku Vahtila, maajoukkuetelinevoimistelija & 7-kertainen ja hallitseva Suomen mestari renkailla

Osallistu CompactFit Movement Centerissä ryhmäliikuntatuntien muodossa järjestettävään rengasvoimavalmennukseen sunnuntaina 3.5.2015 klo 11.30 alkaen! Tuntien kesto on noin 2,5 h ja hinta 49€/osallistuja (sis. alv:n 10 %). Paikan tarkka osoite on Pälkäneentie 19 A, 00520 Helsinki.

Tunneille mahtuu mukaan 20 nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Rengasvoimavalmennukseen osallistuvilta ei edellytetä mitään supervoimia, mutta jonkinlaista treenitaustaa ja perusliikkeiden (leuanvedot, dipit, punnerrukset, lankutus) hallintaa vaaditaan – ennen kaikkea kuitenkin innostusta ja halua kehittää taitojaan ja kehonhallintaansa. Tunnit sopivat hyvin myös naisille!

Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään keskiviikkona 29.4. osoitteeseen milla(at)mvahtila.fi

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi laskua varten (nimi, osoite). Saat laskun sähköpostitse noin viikkoa ennen tunteja, ja sen tulisi olla maksettuna viimeistään 3.5.

Huomioithan, että emme vakuuta osallistujia esimerkiksi tapaturmien varalta, joten huolehdithan, että vakuutuksesi ovat kunnossa.

Voimaa treeneihin – ja nähdään 3.5.!

Ps. Kesällä/syksyllä 2015 järjestämme mahdollisesti rengasvoimakurssi #2:n, joka on tarkoitettu jo kerran rengasvoimatunneille osallistuneille. Kun perus rengasvoimatunneilla keskitytään eri rengasvoimaliikkeiden ja suoritustekniikoiden opetteluun, niin ns. jatkokurssilla mahdollisesti treenattaisiin sitten oikein rankasti ja tunneille laadittua rengasvoimatreeniohjelmaa noudattaen. Mutta jatkokurssista luvassa lisäinfoa myöhemmin!

Pps. Valokuvia & osallistujien fiiliksiä Markku Vahtilan kevään 2014 rengasvoimatunneilta voi käydä tsekkaamassa täältä.

Alla on kuvia kevään 2015 ensimmäisiltä rengasvoimatunneilta 15.3. CrossFit Herttoniemestä. Iso kiitos vielä osallitujille!Loppuinspiraatioksi vielä katsaus siitä, millaista rengasvoimailu hurjimmillaan on:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*